Noen tanker fra min dagbok.

fredag 10. februar 2023

Vel tilbake etter dagens handletur med ryggsekk til Mercadona. Disse dagsturene har jeg lagt inn som en liten treningstur, og samtidig sparer jeg oss for en mega handletur slik vi har brukt å gjøre.

lørdag 11. februar 2023

Vi hadde en fin kveld på Tre Hjärtan i går kveld med Ragnhild og Erik. Vi spiste alle Sjøtunge Waleswska, akkurat som første gangen da vi besøkte stedet sammen med familien Dammann.

I dag er det bare tre dager til vi flytter over til bungalow-området ved Hotel Caserio, men noe mat måtte vi også handle i dag, men da kun brødmat, så vi tok turen ned til Lidl som vi synes er flinkest med denne typen mat.

søndag 12. februar 2023

I går var det stranddag. Temperaturen i sjøen var mye varmere enn i bassenget.

mandag 13. februar 2023

I dag er vi sauset inn av calima, sandstøv fra Sahara, og vi holder oss inne. I morgen flytter vi til en bungalow i nærheten, så i dag går dagen med til nedpakking. Ikke så nøye pakking, for vi flytter bare sånn noen hundre meter.

Helseskadelig sandstøv i luften (canariavisen.no)

Slik vasker du bort sandstøvet (canariavisen.no)

mandag 13. februar 2023

I dag er det Arne Treholt som er det store samtaleemnet i tv og radio. Han ble dømt for spionasje til fordel for Sovjetunionen og benådet før fullendt soning. Hvorfor? Var han egentlig uskyldig i anklagene mot ham. Uansett så hadde han tydeligvis en forkjærlighet for nasjonen i øst. Ellers hadde han vel ikke flyttet dit?

mandag 13. februar 2023

Og jammen dukker prinsessa vår opp i et svensk tv-program. Vi får høre at hun er hypersensitiv eller høysensitiv, noe som gjelder en stor del av menneskeheten. Altså ikke noe spesielt, men spesielt når en har en prinsessetittel, for da er hun interessant for alle typer media.

Mer følsom enn de fleste? – NHI.no

Jeg skal være ærlig, sånn som vi bør være, også når det gjelder kongehuset. Jeg tror at vi hadde hatt det mye greiere uten et kongehus. Nåværende konge er grei nok han, det skal han ha, men dette beror på flaks. Hadde vi hatt uflaks kunne det vært en annen som var konge eller dronning. Tenk bare om prinsessa hadde vært i posisjon? Da hadde vi kanskje hatt en monark som snakket med både hester og engler.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s