Perlesøsteren av Lucinda Riley.

lørdag 14. januar 2023

Da har jeg lagt fra meg boka om Perlesøsteren for siste gang. Hittil er dette den beste boka av de fire jeg har lest hittil av serien om De Syv Søstre av Lucinda Riley, kanskje mest fordi landet er så ukjent for de fleste av oss.  

Jeg har aldri har vært i Australia og tenkte mange ganger at jeg hadde lyst til å kjøre bil mellom de forskjellige «stations» ute i ødemarka.

https://bokelskere.no/terjeronning47/boksamling/3862884/

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s