Vår første morgen i femte etasje i Apartamento Danubio.

mandag 9. januar 2023

Vår første morgen i femte etasje i Apartamento Danubio her i Playa del Inglés. Sola skinner og fra balkongen ser vi havet ut til venstre. Leiligheten er liten, enkel og ren, og mer kan vi vel ikke forlange. Eller?

Utsikten fra balkongen.

Vi har allerede sendt noen kommentarer til eierne om manglende informasjon om WIFI og mangel på håndkleskift og sengetøyskift, for det er vanlig at vi må vaske og skifte sånt når vi leier, men kanskje vi blir positivt overrasket.

Nå skal vi smøre oss et par brødskiver før vi går ut for å handle.

Det ble Lidl og retur, men der fikk vi ikke alt, så vi må fylle på med nærbutikken. Og her følger bildene fra dagens tur til Lidl.

Her var det planlagt et stort vannland som ikke ble gjennomført.
Her er Inger Johanne på vei langs carreteraen (riksveien).
Utsikten mot autopistaen (motorveien) og fjellene bak. Der gikk vi mange turer da vi var sprekere.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s