Skiidretten på reklamekanaler.

torsdag 5. januar 2023

Vi har vært hjemme i Sandefjord i en måned nå og har gledet meg til skiidretten på TV, men nå legger jeg disse tankene på hylla. Reklamekanalene har overtatt hele greia, og da hopper jeg av tilskuerlasset. Dette gidder jeg bare ikke.

Det er egentlig litt synd for idrettsfolkene, for etter å ha fulgt litt med på det ande skriver, har jeg registrert at det er mange som meg. Idretten taper nok ikke penger. De klarer seg alltids ved hjelp av reklamepenger, men den allmenne interessen vil etter hvert falme bort. Tror jeg.

Bilracene «Formel 1» forsvant fra NRK for flere år siden. Jeg var en av dem som fulgte med og reiste også til Monzabanen for å oppleve idretten direkte i live. Men da aktiviteten forsvant fra NRKs rikskanal, forsvant også min interesse etter hvert.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s