Hvorfor ikke bruk fantasien i kampen mot det forferdelige nabo-landet vårt.

onsdag 28. desember 2022

Russlands angrepskrig mot et naboland fortsetter med ødeleggende bombing av sivile mennesker. Vi som tilhører Vesten, sitter rolig og ser på. Uten å gjøre annet enn å forsyne Ukraina med våpen og ammunisjon. Og sånn må det være hvis vi skal unngå å tirre den russiske bjørnen, har vi lært.

Alt strider mot det vi føler er rett og riktig, men å tenke sånn er ganske nytteløst. Hadde det vært meg som styrte, tenker jeg, da ville jeg sendt fredsbevarende styrker inn i Ukraina, og så fikk vi se om Putin ville være gal nok til å angripe disse styrkene. For i så fall hadde vi ikke hatt noe annet valg enn å angripe mål inne i Russland. Og dermed flytte kampområdene dit.

Fantasi, vil mange si, men sånn er det å være belemret med denne evnen det er å leke med det som kan skje.

Akkurat som dette bildet som er hentet fra det spanske internettet.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s