Boplikt.

torsdag 15. desember 2022

Boplikt er viktig når vi ønsker at byen vår skal oppleves som bebodd.

Enkelte byer og steder har valgt «ingen boplikt», noe som har resultert i at noen har valgt stedet som hytteområde. Innbyggerne må tenke seg om, tenker jeg, og velge hvordan de vil at byen eller stedet skal oppleves utenfor feriesesonger.

Den eneste fordelen for «ingen boplikt» er vel at da kan utbyggerne få bedre betalt for det de selger. Menneskene i Larvik er en av Vestfoldbyene som har tenkt og besluttet.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s