En god natts søvn avløst av lange toalettbesøk.

torsdag 3. november 2022

En god natts søvn avløst av lange toalettbesøk.

Klokka er halv åtte morgen. Jeg våknet plutselig, våken og opplagt. For første gang på lang tid har jeg sovet godt en hel natt. Hva har skjedd?

I går kveld tok jeg en paracet for å få sove, og så fikk jeg en allergitablett av Inger Johanne. Var det denne allergitabletten som gjorde underet? Kan det være så enkelt? At allergien mot pollen har kommet skikkelig tilbake?

Astmalegen sa at de registrerte et snev av pollenallergi i sommer, men ikke betydningsfullt. Er det allikevel den som har slått til sånn at lungene fyller seg med guffe? I kveld skal jeg gjenta eksperimentet. Jeg må få kjøpt allergitabletter i apoteket her nede og teste ut dette.

Bare timer etterpå måtte jeg på wc’et og så åpnet alle sluser seg. Er det ikke det ene, så er det det andre.

Og så noen minner fra langt tilbake.

Og til slutt en påminnelse om at det snart er jul.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s