Akkurat nå klokka ett.

onsdag 12. oktober 2022

Akkurat nå

sitter jeg her i leiligheten og forsøker å ta meg litt inn etter en astmatisk hosteøkt.

Ofte blir jeg spurt om hva jeg reagerer på, og alltid svarer jeg at jeg egentlig ikke vet helt nøyaktig. Og det er sant, selv om jeg vet at når det er tørt og varmt, fungerer lungene best, og det er det. I dag, her i Playa del Inglés på Gran Canaria er det både tørt og varmt. Allikevel har jeg hatt en tørning med pusteproblemer. Allikevel ikke så ille som når jeg er hjemme i Norge.

I dag

er det for øvrig den spanske nasjonaldagen. Butikker med mere er stengt, men akkurat her som i andre turistområder her på øya, er alt åpent. Det er en fridag uten for mye oppstuss blant kanarierne. I hvert fall her i sør.

I dette bungalowområdet

bor det både fastboende og turister. Jeg ser at noen har fått besøk og sitter samlet, spiser litt og drikker vin. Ganske så avslappet og null stress. Hva de gjør i hovedstaden Las Palmas på en dag som denne, er kanskje annerledes.

Inger Johanne

tok seg en tur ned til Anexo II for å få massasje. Og jeg sitter altså her i leiligheten, lest spansk og skriver. Programmet Duolingo er morsomt og hjelper meg til å holde spansken noe vedlike. Kanskje jeg tar meg en tur ned for å møte henne? Kanskje det? Jeg får tenke litt først.

Når det gjelder kontakt

med resten av verden, så er vi inne på nyhets-sider og leser litt der, men jeg må medgi at vi føler stor avstand til de problemene vi leser om. Selv om vi ser på BBC og NRK nyheter. Noen ganger.

Været

er forresten som vanlig. Sol fra skyfri himmel og litt vind, så palmebladene får luftet seg litt.

Hilsen Terje i https://vestoldingen.com

På baksiden av leiligheten.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s