Så var det bare et håp.

tirsdag 11. oktober 2022

Så var det bare et håp,

et håp om en stille natt. Klokka er snart tolv på natten og musikken går for full styrke her i Playa del Inglés. Vi bor i Avenida Italia no 10, og det jeg hører er ikke akkurat vakkert.

Nå har jeg kommet i en alder da jeg føler at musikk bør være en nytelse, men dette jeg hører her er bare jagende for å få folk i stemning, noe man ikke trenger i en tid på døgnet da vi skal sove.

Hva de fastboende gjør, vet jeg ikke, men jeg har bestemt meg. Vi må nok finne oss et annet sted på Kanariøyene for vintrene fremover, for dette går ikke i lengden.

Jeg sendte en melding til Canariajournalen om dette, men de hadde ikke hørt annet enn at det hadde vært en ungdomsfest i området i helgen som gikk.

I dag hadde vi et hyggelig lunsjtreff

nede på Anexo II med tidligere kolleger av Inger Johanne samt en mannlig venn av en av dem. For meg er det godt å prate med mennesker jeg ikke kjenner fra før. Og takk for det.

Da vi kom hjem og jeg så på telefonen, fant jeg en melding fra Canariajournalen der de mente at bråket i helgen muligens kom fra et ungdomstreff, noe som betyr at vi antageligvis får rolige netter fremover. Men sånn ble det dessverre ikke.

Enda en gang

får vi bekreftet at Høyre er kapitalens beste venn. Men hva med dem som har minst. Vi husker listen over alle tilskudd som Solberg-regjeringen fjernet for dem som ikke har så mye. Eller kanskje jeg bør minne om brilletilskuddet til de minste. Dette var bare ett av tilskuddene Høyre fjernet, men nå reagerer de spontant over at regjeringen ber de mest velstående bidra med mer enn tidligere.

Norge betaler regningen for en skakkjørt politikk | Finansavisen

Hilsen Terje i https://vestfoldingen

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s