Om to dager er vi på vei sydover.

Om to dager

er vi på vei sydover til Gran Canaria. Og i går hadde vi venner på besøk for å markere femti år som ektepar, selv om passeringen ikke er før den syvende oktober. Alt gode nyheter, og i dag tidlig leste jeg at vannmagasinene våre igjen er i ferd med å fylles.

Endelig gode nyheter om vannmagasinene (msn.com)

Men i dag er det finansministerens dag.

Statsbudsjettet skal fremlegges. Det hele mens statsministeren er utenlands.

Jeg har fått med meg at barnehagene helt oppe i nord i Øst-Finnmark skal betales av staten. Ikke så merkelig når vi ser hvordan Russland forsyner seg av andre land av de mest bisarre årsaker.

Kanskje han Putin ville funnet ut at siden det var Russland som frigjorde Finnmark, og siden det bor så lite folk der, så kan det godt være et russisk område. Vi vet jo ikke hvordan den karen egentlig tenker.

Nå klokka tolv

har vi fått presentasjonen av regjeringens forslag til statsbudsjett. Og som vanlig hører vi masse misnøye fra alle. I alle fall de jeg har hørt på radio og tv. Og som en tidligere finansminister sa, da er vi helt i rute, så får vi se resultatet nærmere jul, når alle forandringene har blitt gjort.

I dette budsjettet

har regjeringen lagt vekt på at de som har minst, ikke skal belastes for de økende utgiftene. De pengene skal hentes fra dem med sterkest rygg. Og som vi leser i følgende artikkel fra Nettavisen Økonomi, er det ikke synd på dem med sterkest rygg. De har gjennom åtte år med Solberg-regjeringen fått stadige skattelettelser, og nå er det deres tur til å bidra mer.

Rikinger, John Fredriksen | Flere blir rike under AP-regjeringen – 37 nye milliardærer i Norge (nettavisen.no)

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s