I dag er det bare fire dager igjen.

I dag er det bare fire dager igjen.

Fire dager til vi reiser sørover til Gran Canaria. Der det er lettere å puste for meg. Akkurat nå sliter jeg en del. Det rasper i lungene, og det er tungt å puste, men i morgen samler vi venner til kaker, kaffe og Cava, for om tre dager har vi vært gift i femti år, og det må markeres her hjemme i tillegg til Kreta-turen med jentene våre.

Den russiske presidenten

tror fortsatt at han kan forsyne seg av de landområdene han vil ha. Jeg tenker på Adolf Hitlers «Lebensraum». De to, Putin og Hitler, har ganske så lik tankegang.

Og nå hører vi at forretningsmannen Elon Musk

vil blande seg inn i striden mellom Ukraina og Russland, noe jeg synes er svært så tullete. Han er forretningsmann uten erfaring fra politikk, men siden han har så mye penger, mener han tydeligvis at han kan være med på å bestemme utviklingen av Russlands angrepskrig. Men det er bare Krim han uttaler seg om. Ikke noe annet.

Nå hører vi at strømprisene faller.

Hva skjer og hvorfor? Dette betyr reduserte utgifter for nasjonen vår?

Full kollaps i strømprisen i Sør-Norge: Faller 74 prosent (msn.com)

Men klimakrisen er katastrofal

for kloden som helhet.

Guterres tenger dystert bilde over kampen mot klimakrisen: – Kamp på liv eller død (msn.com)                                                                                                                                                         

Russland får høre

hva Norge mener om at de bryter internasjonale avtaler. Danmark har også gitt beskjed til den russiske ambassadøren der. Det er viktig at alle gir beskjed til Russland om at deres oppførsel er hinsides alt.

Russlands ambassadør til Norge kalt inn på teppet (msn.com)

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s