Mer om Putin og russere.

Amerikanere med doble statsborgerskap

bør forlate Russland, sier den amerikanske presidenten. De kan lett bli innrullert som soldater i russiske armé. Da tenker jeg at dette med doble statsborgerskap er da vel svært uhensiktsmessig for nasjonene. Uansett hvilke land det er snakk

Mange mener at det bare er Putin som er problemet.

Dessverre har den vanlige russere blitt foret med hans meninger i mange år og har etter hvert adoptert disse. Tror jeg.  Og den fiskeren som vi leser om her, har i alle fall valgt å støtte sitt lands leder. Og kanskje det ikke er så merkelig? Men for oss betyr dette at det er den vanlige russer som vi må reservere oss fra.

Russisk fisker: – Hvorfor bryr Norge seg om Ukraina, som er så langt unna? – Dagsavisen

Putins egne regler.

Hva kan resten av verden gjøre når et av verdens største land har bestemt seg for å bare følge sine egne regler. Regler som en person bestemmer og bare denne ene personen. Mannen heter Putin og er kleptoman og uforutsigbar.

Putin – mannen uten ansikt av Masha Gessen (bokelskere.no)

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s