Politikerne ute og hjemme. Er de «heilt på jordet?»

 

Onsdag 21. august 2019

 

Så har Trump «gjort seg bort» igjen,

og danskene forstår like lite som stort sett resten av verden gjør. Da unntatt en stor del av amerikanerne, etter det jeg forstår.

Danskene snakker om at de heller må vende seg mot tungvekterne i Europa og beholde kontakten med den fornuftige delen av USA.

 

Her hjemme er det uro

mellom regjeringsmedlemmene. Mange kommentatorer mener at uansett hva som blir resultatet, så vil en av partene stå igjen som tapere. I mellomtiden sitter de andre partiene utenfor og blir ikke hørt.

Kanskje det ikke er så farlig, siden det er kommunalvalg, noe rikspolitikerne egentlig ikke har noe med.

 

Statsministeren bruker penger

som det man før i tiden kalte «fulle sjøfolk». Jeg vil heller kalle det «bruke penger som dagens statsminister». Kanskje ikke så rart, siden de har en finansminister fra Frp. Og det er denne statsministeren som mener at vi ikke har råd til «skolemat».

2019 06 17 - Solli Nøtterøy, Terje på ski

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s