Mannen i Det Hvite Hus, el-bil, religion og politikk.

 

Torsdag 15. august 2019

 

Nytt fra mannen i Det Hvite Hus.

Så var det siste nytt fra mannen i Det Hvite Hus. Nå vil han hjelpe Kina til få god kontakt med Hongkong. Selvtilliten er i alle fall i orden hos denne karen.

Jeg forstår mindre og mindre av hvordan vettuge amerikanere kan ha tillit til denne mannen. Eller er det slik at andelen vettuge er liten i USA?

At guden Mammon er den største guden der borte, det vet vi. Men når denne guden «trumfer» sivilisert og humanitær tankegang, da tror jeg at de er på farlige veier.

 

Har el-bilen blitt rikmannsbilen?

Det er de mest velstående som kjører den største andelen av el-bilene og nyter best av lave avgifter og utgifter, hører vi på TV2 Nyhetskanalen.

Altså har det blitt slik at eierne av el-bilene har de største inntektene og samtidig slipper de unna med lavere utgifter til bompasseringer og parkering, noe som igjen fører til at de beholder større del av sin inntekt.

Var det dette som var hensikten, når politikerne gjennomførte denne politikken?

 

Religion og politikk.

La ikke religion styre politikken, hører vi fra Arendal. Religion og politikk kan være en farlig kombinasjon, sier den tidligere redaktøren i Vårt Land, Helge Simonnes.

Det var vel det den tyrkiske lederen Mustafa Kemal Atatürk tenkte på da han sørget for et sterkt skille mellom religionen og politikken i Tyrkia.

Nå ser vi at mange politikere fortsatt appellerer til dem som tror, gjennom å bære religiøse smykker eller plagg.

Det minner meg om en som valgte og stemme på et bestemt parti, fordi lederen var glad i fotball.

2019 06 17 - Solli Nøtterøy, Terje på ski

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s