Det regner plastbiter i Colorado.

 

Onsdag 14. august 2019

 

Det regner plast,

leser jeg i Dagsavisen. Dette oppdaget en forsker i Colorado. Dette betyr vel at mikrobiter av plast blir med fordampet vann oppover og kommer ned igjen etter at dampen har blitt fortettet.

Med alt regnet her hjemme, drukner vi vel snart i mikroplast?

https://www.dagsavisen.no/verden/det-regner-plast-i-rocky-mountains-1.1567817

 

El-bilene forårsaker trafikk-kaos,

leser jeg i Dagsavisen. De slipper unna mange utgifter til bommer og parkering, og dermed kjører de mer, mener journalisten. Så det er på tide at de betaler det samme som andre bilister må.

Hvorfor ikke, tenker jeg.

https://www.dagsavisen.no/debatt/elbiler-og-bompenger-vi-blir-lurt-1.1567345

 

Nå blir det snart slutt

på å betale med kontanter, og det er næringslivet som driver dette framover. I Sandefjords Blad leser vi om to restauranter og et bakeriutsalg som ikke lenger ønsker kontant betaling. Men hva sier kundene?

Det svaret får vi vel etter hvert.

https://www.sb.no/nyheter/maison-grabot/naringslivet/pir4-og-kokeriet-kuttet-ut-kontantbetaling-i-vinter-na-gjor-dette-bakeriet-det-samme/s/5-73-972450

2019 06 17 - Solli Nøtterøy, Terje på ski

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s