Finansministeren bekymrer seg.

 

Onsdag 29. mai 2019

 

Regjeringen ved finansministeren bekymrer seg over det folk må betale i bompenger. Selv om det er henne som er ansvarlig for landets økonomi. Hun må jo være den rette til å sørge for at statlige penger må beskyttes fra blant annet grådige samferdselsministre. Samferdselsministre som kommer fra hennes eget parti.

Nå har de planlagt ytterligere veiutbygging som skal finansieres av bompenger. En god regel for både private og offentlige er at man ikke skal bruke mer av pengepotten enn det man har råd til. Oljefondet som skal sørge for fremtidige pensjoner bør beskyttes for grådige finansministre fra Fremskrittspartiet.

#finansministeren #bompenger #samferdselsministre #veiutbygging #oljefondet #fremskrittspartiet

2019 05 29 - bompenger

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s