Om Ryan Air, statsministeren og å dømme etter hjertet (20. april 2013)

http://www.dagbladet.no/2013/04/18/nyheter/reiseliv/politikk/samferdsel/arbeidsliv/26731860/

Ryan Air–          ”Det spiller ingen rolle bare det er billig nok. Det gjelder alt det”.

Dette var en uttalelse fra et intervjuobjekt i forbindelse med at Ryan Air øker salget sitt, til tross for offentliggjøringen av dårlige arbeidsforhold for medarbeiderne. Det samme gjelder tydeligvis produkter laget av barn under slaveaktige forhold, noe som viser at vi trenger myndigheter som lager regler for oss. Dette i motsetning til Fremskrittspartiets utsagn om at folk kan tenke selv.

http://www.dagsavisen.no/samfunn/ved-et-tidsskille-i-norsk-politikk/

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Landsmøtet i AP viste en statsminister som ikke er trett og fortsatt vil styre, og med denne talen er jeg overbevist om at Arbeiderpartiet vil bli landets største parti før stortingsvalget.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Svindlet-staten-for-n-million—fikk-samfunnsstraff-7176528.html#.UXAOjsp9UQY

Innvandrere Noen ganger dømmer retten mer etter hjerte og fornuft enn paragrafer. Jeg ville likt det godt dersom den hadde gjort det samme når det er snakk om innvandrerbarn, oppvokst i Norge, i stedet for å utvise dem.

  – – – 0 – – –

If you want to read the blog in your language, please use http://google.com and translate.

If you want to subscribe, please sign up with your email address in the bottom of the third column. This is free.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Grublerier, Lest i avisen, Mine tanker, Tanker og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s