Dagens tanker etter nyhetslesing og annet (17. april 2013)

http://www.dagbladet.no/2013/04/15/nyheter/innvandring/sv/26677928/

InnvandrereINNVANDRING. Hele verden blir stadig mer åpen. Det er noe Sandberg bør ha fanget opp. Det er noe ”trangviksk” ved den stadig like sinte og misfornøyde mannen. Folk beveger seg raskere over større avstander. Spesielt gjelder dette nordmenn som ofte er ganske kravstore i de landene de setter bo for kort eller lengre tid.

http://www.dagbladet.no/2013/03/01/kultur/scene/sceneanmeldelse/anmeldelser/musikal/26001341/

OliverMusikalen Oliver på Oslo Nye. Du verden, for et spill og sang av flinke unger og ungdom sammen med de voksne skuespillerne. Vi satt der, våre to døtre, min kone og meg og levde oss inn i forestillingen. Ved siden av meg satt ei jente på fanget til sin tante. Innlevelsen var fullstendig. Rundt oss besto publikummet av mennesker i alle aldre. Det er jo en familieforestilling.

http://www.abcnyheter.no/livet/2013/04/16/derfor-skal-du-ikke-varme-restene-i-mikroen

Mange fornuftige råd for den vanlige familie i dagliglivet.

http://www.nrk.no/valg2013/venstre-gar-inn-for-vin-i-butikk-1.10985173

Vin i butikkVenstre og Frp vil ha vin i butikk, men det er som regel slik at vi sjelden får både i pose og i sekk. Dette vil, tror jeg, medføre at en del av omsetningen som nå skjer i vinmonopolet, blir forskjøvet til butikk, i butikker som er mest opptatt av produkter som selger best, altså et begrenset utvalg. Det sannsynlige resultatet er da et begrenset utvalg i færre vinmonopolutsalg, de skal jo lønne seg, og dårligere tilbud til oss. Jeg må si at dette liker jeg ikke, men så blir det vel heller ikke aktuelt siden Høyre går i mot. Men, hei, de sistnevnte vil jo ha vinmonopol i butikk, akkurat som post i butikk, altså noen få butikker som får fordeler fremfor andre butikker.

http://www.dinside.no/915023/et-riktig-skritt-i-feil-retning

GrønnsakerGrønnsaker som kastes. Denne artikkelen setter fingeren på noe viktig. Pakkede gode grønnsaker markedsføres som bedre enn dem i løs vekt, noe som kan føre til at vi kjøper mer enn vi trenger.

  – – – 0 – – –

If you want to read the blog in your language, please use http://google.com and translate.

If you want to subscribe, please sign up with your email address in the bottom of the third column. This is free.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Grublerier, Lest i avisen, Mine tanker, Tanker og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s