Kommentar fra "Skriveren".

Jeg har varslet om at jeg etter hvert tar opp igjen livshistorien min, nå sannsynligvis i tredje person som en roman, siden det er vanskelig å være objektiv korrekt i fremstillingen av år som ligger over førti år tilbake i tid.

Facebook er forresten en fantastisk kommunikasjonsplattform. I dag ble jeg kontaktet av min beste barndomskamerat via denne plattformen. Han er forresten også min tremenning. I de første kapitlene er han med stort sett hele tiden. Jeg håper etter hvert på hans kommentarer.

Tenårene kommer mye senere, og der vil forhåpentligvis mine tre beste ungdomskamerater komme med sine kommentarer.

”Min Første Bok” som egentlig er et utkast til noe som kanskje blir en bok, vil uansett fortsette.

En stor takk til deg som følger historien. Ønsker du å bli informert om nye innlegg, kan du legge inn din e-postadresse i rubrikken som er merket ”Subscribe by Email” nederst i høyre kolonne. Alt  er gratis.

Du er kanskje lagt inn som abonnent til denne siden. Hvis du ønsker at jeg skal fjerne deg fra abonnentlisten, legger du bare inn ordene ”Vennligst fjern meg” i kommentarfeltet under. Har du andre kommentarer, er jeg takknemlig for disse. Ellers setter jeg stor pris på både positive og negative kommentarer. Jeg ønsker deg en flott dag 🙂

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Kommentar fra "Skriveren". Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s