Buddy Holly the musical på Folketeateret.

Heine Totland som Buddy Holly

Heine Totland som Buddy Holly

I går kveld, på Folketeateret, med kone og to døtre, opplevde jeg BUDDY HOLLY the musical. Mine døtre, Isabelle 35 og Sofia 28 år gamle, var blant de yngste og kona mi Inger Johanne og jeg var ikke blant de eldste.

Jeg var tolv år da Buddy Holly, Ritchie Valens og The Big Bopper døde i flycrashet sammen med flyveren, så det var ikke rart at mennesker helt opp til og kanskje over åtti år, reiste seg opp og svingte med armene i takt med rytmene i melodier som kan synges.

Alle aktørene, jeg mener samtlige, glimret med sin opptreden, musikk og sang. Jeg tror ikke dette kunne vært gjort mye bedre. Kanskje The Big Bopper toppet med sin Chantilly Lace når det gjalt ”trøkk”.

Som kona mi sa det: Tidsbildet var så riktig. Gutta med slips og jentene med riktig frisyre. Jeg husker at jeg alltid hadde slips på lørdagsdansene, jentene hadde pene kjoler og vi var litt i opprør mot foreldrene våre, men det var dem som bestemte.

Jeg anbefaler Buddy Holly the musical.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i I Oslo, Scenen, Underholdning og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s