Påskeferie, alt er gult, EØS og avkortet russefeiring, bombing av Ukraina og Gaza, Frp’s møringer vil ha flere veier og broer, minner fra Guatemala og dagens bilder (fredag 22.mars 2024)

fredag 22. mars 2024


Påskeferien

starter i dag, og NRK TV varsler om fare for skred mange steder i landet vårt. Klokka er åtte, og jeg har sittet og ligget i stua for ikke å forstyrre Inger Johanne med hostingen min. Det er tredje dag med en ni-dagers Prednisolon-kur og håper at denne virker bedre enn sist.


Fargen er gul.

Klokka åtte er det fem varmegrader og overskyet her i Sandefjord, men det er varslet kanskje tosifret varmegrader og sol, og det håper vi virkelig på. Påsken og sola er begge gule, og det er også den nye butikken på Aagaards Plass. I tillegg heter den «Yellow». Det er godt at de stadig mer kjedelige dagligvarebutikkene får litt konkurranse. Etterord: Klokka er ni, og nå kom sola. Hurra!


EØS og avkortet russefeiring.

I nyhetene hører vi at vi for tretti år siden fikk EØS-avtalen i havn, og denne har virket bra for oss i alle disse årene, men jeg håper, som den gangen, at vi til slutt blir ordentlig EU-medlemmer. Og at russefeiringen blir mer avkortet enn sånn det er nå. Først eksamenene og så feiring, synes jeg. Både av hensyn til skoleelevene og miljøene rundt. Da blir nok alle fornøyd. Etter hvert. EU og avkortet russefeiring.


Utenfor landet vårt

fortsetter russerne med bombingen av Ukraina, og det samme gjør Israel i Palestina. Dette ser ut til å fortsette uten stans.


Fremskrittspartiet

er som vanlig opptatt av å bygge firefeltsveier over hele landet, i hvert fall i Møre og Romsdal. Det de glemmer er at nye veier krever mer vedlikehold og brøyting. Som koster penger, noe møringene ikke er glad i å bruke. I hvert fall ikke av egne penger. Bare av statens. Det er dette som er Nasjonal Transportplan.


Minner:

Våre tre uker i Guatemala i juli 2004 – del B (bilder) | vestfoldingen


Dagens bilder: Modalveien, Ringveien, Moveien og Mo Terrasse-veien.

Temperaturen er stigende

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i dagen i dag og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar