Den Savnede Søsteren av Lucinda Riley.

Da har jeg lagt fra meg «Den Savnede Søsteren» av Lucinda Riley, og gjentar «anbefales» som de andre bøkene i serien. Derfor er det naturlig å vente på den siste boka i serien.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Den Savnede Søsteren av Lucinda Riley.

  1. Rønning Inger Johanne Stiklestad sier:

    Jeg kan anbefale en Krim av Lucinda Riley, utgitt av hennes sønn etter hennes død. «Mordene på Fleet House». Der er det mord, kjærlighet, intriger, alt du kan ønske deg I et college (skolemiljø.) God lesing.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s