Tybring Gjeddes vaser og «hvem skal lage skolematen»?

Tirsdag 6. august 2019

 

Tybring Gjedde og hans vaser.

Tybring Gjedde undrer seg stort over hvordan han kan komme seg til sentrum for å kjøpe en stor vase. Det er merkelig hvor store problemer denne karen har? Enda merkeligere er argumentene hans for å få inn bilene og ut med syklene. Kilde: tv2.no.

https://www.tv2.no/a/10762890/

 

Hvem skal lage skolematen?

Jeg leser også om en som undrer seg over om lærerne skal lage skolematen for ungene. Til oss som er opptatt av sysselsetting, ser vi store muligheter for å sysselsette foreldre som er uten jobb. Om disse skal ansettes av skoleverket eller starte et enkeltpersonsforetagende, bør den enkelt kommune finne en løsning på.

https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/GGe264/Jeg-er-positiv-til-gratis-skolemat-Men-er-det-vi-larere-som-skal-lage-maten

2019 08 07 - Tybring Gjedde og hans vaser

Tybring Gjedde og hans vaser

2019 08 07 - hvem skal lage skolematen

Hvem skal lage skolematen?

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s