Høstens utenlandsreiser nærmer seg.

Fredag 2. august 2019

Da er høstens utenlandsreiser i boks.

Tjuesjuende august reiser vi til Verona der vi skal se og høre operaen Aida og besøke Venezia og Murano. Vi blir i Verona en hel uke, så vi skal få god tid til å nyte verdens beste pizzaer og annen italiensk mat.

Tjuende september reiser vi til Gran Canaria der vi har leid leilighet i San Agustin fram til attende oktober. Jeg har slitt en del med pusten i år, så det skal bli godt å komme dit ned. Helsereise kaller jeg det, og legen anbefaler dette for oss begge. For meg på grunn av pusten og for Inger Johanne på grunn av generell helse.

Jeg fortsetter med morgenturene, så ofte jeg orker, så også i dag da jeg tok den vanlige turen fra Grans Bryggeri og opp Brydedamveien og Dølabakken til Mosserød.

Det er alltid noe øynene fanger på disse turene så tidlig om morgen da det er lite forstyrrelser fra mennesker og trafikk.

De høye husene i Kilen nærmer seg innflytning, ser det ut til. Høye er de, men vakre er de så absolutt ikke, der de dekker for utsynet fra Kamfjordgata og Kilgata.

Dølabakken har blitt fin og bred, mens husene på den ene siden venter på en skikkelig «upshining». Noen av dem ser faktisk ut til å vente på nedrivningsmaskinene.

På Mosserød er Inter Eiendom i gang med en av sine mange prosjekter, og nærmere der vi bor, altså Modalveien, står kornet stolt og kneiser. I dag mysset det av småfugl som koste seg med kornaksene.

Andre jordstykker ligger brakk og blomstene lyser i alle slags farger og trekker til seg alle slags insekter.

2019 08 02 - Kilen-utbyggingen

2019 08 02 - Grans nybygg

2019 08 02 - kornåker med fugler

2019 08 02 - korntyper

 

 

 

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s