Mat til skoleungene.

Torsdag 1. august 2019

Mat til skoleungene.

Kommunalministeren viste sitt engasjement i dag og protesterte på å bruke penger til mat til skoleungene. Det var akkurat som å høre de velbeslåtte i TV-serien Poldark. Vi har ikke penger, hører vi. Samtidig deler de ut skattelettelser i hytt og vær til dem som har nok fra før. Det koster tre og en halv milliard kroner, sier han, og mener at pengene skal brukes til bedre lærere, for de vi har i dag holder ikke mål. Både og er greit, sier jeg.

2019 08 01 - barn som spiser

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s