Hvordan gikk det med deg og Elkjøp, har flere spurt (mandag, 18. september 2017)

Kampen mot Elkjøp i Sandefjord er avsluttet

og endte med at driftssjefen ringte meg og spurte om bankkontonummeret mitt. Hun ville overføre til meg det beløpet jeg hadde betalt for laptopen bortsett fra det jeg hadde betalt for tre års support som i mitt tilfelle ikke var mer verdt enn det papiret det var skrevet på.

At de hadde en driftssjef var dessuten overraskende for meg. Jeg hadde jo forsøkt å få kontakt med et menneske som kunne ta beslutninger i Elkjøp Sandefjord de siste to månedene uten å lykkes, men nå dukket hun opp, altså fra intet, og tilbød oss å komme oss ut uten altfor stort tap.

Pengene er nå på vår konto og den nye laptopen skriver jeg på nå. Det ble butikken «Så Lett Data» i byen som ble min nye leverandør.

Vi har brukt Elkjøp i mange år, både på hvitevarer, brunevarer, mobiltelefoner og datautstyr, men det skal mye til før jeg beveger meg inn i den butikken igjen.

Vi skal snart ha nytt TV, noe vi også kan kjøpe fra «Så Lett Data» for samme priser som Komplett, så vi finner nok ut hvordan vi skal ordne oss fremover.

Om en ukes tid er vi tilbake på Gran Canaria og denne bloggen fortsetter jeg derfra.

God høst!

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Hvordan gikk det med deg og Elkjøp, har flere spurt (mandag, 18. september 2017)

  1. Bartek Holstad sier:

    Gratulerer med ny Pc da, hilsen Bartek.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s