Trening, frokost og dagens Elkjøp-besøk (mandag, 11. september 2017)

Nå er det bare noen minutter før valgsendingene på NRK starter.

Vi velgere har gjort vårt og nå er det bestemt hvem som skal regjere i landet vårt, selv om vi ikke vet det ennå. Resultatet ligger i urnene landet over og bare venter på å bli avslørt.

Om det er den røde, grønne eller blå siden som vinner, får vi kanskje vite i løpet av natta eller gjør vi det?

Meningsmålerne og valgspesialistene er ikke sikre, og nettopp derfor vil nok mange sitte oppe ut over natta og følge nyhetene i dagene som kommer, mens politikerne forsøker å finne hverandre slik at de kan skrape sammen nok samarbeidspartnere til at de kan besøke kongen, slik at han kan gi dem et klapp på skulderen. Det er jo ikke akkurat slik det er, men det er slik jeg synes det er fint å tenke på at det er.

 

Vi startet dagen i dag med et besøk hos naprapatene i Helseparken

der vi gjorde det legen vår anbefaler at vi bør gjøre. Ofte kommer vi til lukket dør og mørkt rom, noe som betyr at vi er de første som kommer på jobb. Jobben vår er å trene, noe vi betaler for, mens naprapatene som kommer litt etter oss, jobber for å tjene de pengene vi betaler, selvfølgelig pluss litt mer, for så mye betaler vi ikke.

 

Vel hjemme er det frokost,

i dag med eggerøre, noe Inger Johanne mener at vi trenger etter treningen, og når maten er inntatt er det tid for dagens quiz som vi bruker å laste ned sammen med avisene, men i dag fikk vi ikke lastet ned noe som helst. Både TV og internettet var borte, så i stedet for quiz ble det mange telefoner til Sandefjord Bredband, for det var ikke nok med en telefonsamtale, og til slutt ga de opp å løse problemet per telefon og ville sende en servicemann uten at de visste når han kunne komme.

Alt ble avsluttet med at problemet løste seg av seg selv, etter resetting og strømutkobling, før servicemannen kom.

 

Da var det tid for å gjøre dagens besøk hos Elkjøp

som selvfølgelig heller ikke i dag, kunne si noe annet enn at de hadde anbefalt den som bestemmer, å gjøre om kjøpet. Jeg forsøkte samtidig en ny vri og ville vite navnet på den som styrer Elkjøp i Sandefjord, men det var de ikke interessert i å svare på. Til slutt fikk jeg allikevel epostadressen til personen som sitter øverst i butikkens hierarki, så da retter jeg skytset mot vedkommende i morgen.

Ikke i kveld for da er det valgvake, og det er det sikkert for deg også. Ha en fin kveld.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s