Nå har vi kun fem dager igjen her nede før vi setter kursen hjemover (lørdag, 18. mars 2017)

Lørdag, 18. mars 2017

Nå har vi kun fem dager igjen her nede før vi reiser hjem. Jeg gruer meg litt til temperaturskiftet, men gleder meg til å se familie og venner igjen. Vi har fått noen signaler om gjensyn, og det varmer såpass mye at det oppveier den lavere temperaturen i været.

Husleia, vann og strøm er betalt fram til nittende juni, og gjestesengene er klargjort slik at vi så smått kan begynne nedpakkingen.

Vår siste skoledag er kommende mandag. Vi er bare fem elever på dette nivået, og siden vi blir tre som slutter etter neste kursdag, så blir det bare to igjen.

Denne uka har vi vært til lunsj hos en kurskamerat og hennes mann. Svært hyggelige mennesker. I går var Obdulia her og ga Inger Johanne fullt massasjeprogram etterfulgt av kveldsmat, og som jeg tidligere har fortalt, snakker Obdulia kun spansk, så dermed ble det en siste dag med spansk konversasjon, før vi reiser hjem.

I kveld skal vi på utendørs kino i senteret ved Faro de Maspalomas. I morgen kommer venner til lunsj, mandag er det altså siste kursdag i spansk, og da starter forberedelsene for hjemreisen.

I natt hadde vi skikkelig nedbør med torden her, men som vanlig er slikt overstått før dagen gryr, så i dag våknet vi til nitten behagelige grader.

Det vanlige lørdagsprogrammet er gjennomført. Først frokost, deretter quizen fra Sandefjords Blad og Aftenposten og så telefonsamtaler med familien.

Akkurat nå sitter Inger Johanne med siste halvdel av spanskleksene til mandag. Jeg gjorde unna den første delen mens hun hadde massasje i går kveld. Det er godt å kunne fordele arbeidsoppgavene, og nå venter oppvasken på meg.

Til deg som leser dette, ønsker jeg en flott helg og en god kommende uke.

Hilsen Terje

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s