Kanskje du har lyst på ull sengetøy? (torsdag, 4. august 2016).

Klokken 1030:

I dag skal jeg tømme den siste delen av loftet der det er ryggsekker, sengetøy med mer. Dette skal sorteres slik at det vi tar med til leiligheten på Mo Terrasse, er det vi trenger og ikke noe mer. Garasjen er stappfull og venter på at noen kommer for å handle til nær gi-bort-priser fra ti kroner, men fortsatt er de fleste i feriemodus, så vi må nok være tålmodige ut denne uken. Så her sitter jeg nå og skriver mens Inger Johanne er en tur nede i lokalene til Husfliden for å levere noe veveutstyr som jeg fant innerst på loftet.

Om et par uker regner jeg med at eiendomsmegleren gjør huset vårt synlig igjen på www.finn.no og etter hvert starter de vel visningen på nytt. Nå er det jo bare en tre til fire måneders tid før vi skal flytte, og da bør jo huset være solgt innen det.

For øvrig skinner solen her i Hekkeløpveien innimellom regndråpene, og jeg sitter i shorts i vinterhagen med laptopen på fanget og taster disse ordene ned på tastaturet. Livet er egentlig ganske greit, selv om jeg gjerne skulle vært en tur nede i leiligheten i Playa del Inglés, men det får vente til vi er ferdig med rydding og salg.

Leiligheten i Mo Terrasse utvikles stadig, og ny sofa med bord er bestilt for levering i november. Det er forøvrig det eneste vi har kjøpt av nye ting. Resten tar vi med oss herfra. Og med disse ordene legger jeg fra med laptopen, trekker ned stigen til loftet og setter i gang med dagens dont.

Kl. 1730:

Stadige overraskelser kommer, når en tømmer loft. Dette har jeg hørt av andre, og nå kan jeg bekrefte at det er sant. Under nedlastingen av sengetøy, dukket det også opp mer julepynt og dukkeklær. Mye har jeg funnet før, og trodde loftet var tomt for den slags, men jammen kom det enda flere esker til syne.

Nå er alt nede og sortert. Sengetøyet derimot, ligger fortsatt usortert på stuegulvet. Det skal vi ordne med litt senere i ettermiddag. Problemet er at det er altfor mye av det, spesielt sengetøyet av ull. Inger Johanne vil helst beholde det, men det er meg som begynte å klø.

«Kanskje noen vil kjøpe det?», har vi tenkt. Vi legger det på nytt ut på internett og ser hva som skjer. Kanskje du som leser dette, kan tenke deg å prøve det? Her kan du i alle fall se bilder av det.

2014 04 28 (5)

Sånn ser sengetøyet ut.

DSC08476

Dette er også ull sengetøy, men bare for enkeltseng.

DSC08479

Sånn så stua ut før vi pakket opp sengetøyet som lå på loftet. 

DSC08482

Sånn ser det ut i dobbeltgarasjen.

 

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s