Om seksten måneder bor vi på Mo Terrasse (24.august 2015)

Prosessen har vært lang. Vi har søkt og sett på en mengde forskjellige bomuligheter

Mo Terrasse

Mo Terrasse

gjennom mange år. Det siste året har søkeaktiviteten økt. Vi har besøkt venner som har kjøpt leiligheter, tenkt og vurdert, og i dag gjorde vi valget. Leiligheten er bestilt og skal være innflytningsklar før jul 2016. Den ligger i den to etasjes blokka, nærmest Modalveien og barnehagen og i første etasje. Da skal vi få greit med sol hver dag og terrassen vil være beskyttet mot snø om vinteren.

Huset vårt i Hekkeløpveien blir lagt ut for salg i løpet av høsten 2016. Dette er noe sårt. Vi har vært og er svært glad i huset, beliggenheten, nabolaget og har egentlig ikke lyst til å flytte, men vi blir etter hvert eldre og vil flytte mens det fortsatt er greit for oss.

Hekkeløpveien

Hekkeløpveien

Det er flere uker siden vi vurderte Mo Terrasse første gang. Vi har veid fram og tilbake mens vi samtidig har sett på andre alternativer, og i dag bestemte vi oss. Vi besøkte bank og eiendomsmegler og skrev under nødvendige papirer og fikk godkjent noen endringer, så nå har vi senket skuldrene og er i gang med å fjerne det vi tror ingen vil ha. Det som er bra vil vi selge på gårdsplassen vår neste sommer, så vær klar til utflyttingssalget.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s