HC ANDERSEN bør overta etter Vidar Lønn Arnesen!

Det er med stor sorg jeg har hørt og lest at Vidar Lønn Arnesen skal legge inn årene,  men det er jo helt naturlig at han vil pensjonere 2010 05 19 - 2 - Terjeseg når han nå har nådd de sytti år. Jeg er sekstitre år og Vidar Lønn Arnesen har fulgt meg i alle årene med sine musikkommentarer spesielt fra den tiden da jeg var svært mye yngre enn jeg er i dag.

Nå oppstår det store spørsmålet:

–          ”Hvem skal overta etter ham når deg gjelder å presentere musikk med kommentarer fra femti- og sekstiårene. Noen må jo overta disse programmene”.

En person har utkrystallisert seg for meg helt fra jeg så ham lede sitt eget TV-program på sin egen slentrende og allmenne måte. Ikke noe tull eller tilgjorthet, bare grei og hyggelig.

Nå i sommer har jeg hørt ham igjen, og jeg opplever akkurat det samme, hyggelig og alminnelig. Det var da det slo meg at denne stemmen og denne måten å presentere det som skjer og har skjedd, måtte være ideell til å overta stafettpinnen etter Vidar Lønn Arnesen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Dagligliv, Hørt på radio, Lest i avisen, Sett på TV, Tanker og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til HC ANDERSEN bør overta etter Vidar Lønn Arnesen!

  1. STARBEAR sier:

    Hei du! Jeg er HELT enig mht. V.L. Arnesen, da også jeg vokste opp med ham! Men å hoppe etter Wirkola er ikke lett, og H.C. er IKKE en verdig arvtager! Da går jeg heller for Bård Ose, (fra «Radiorock» og «PILS» i radio). Det er MIN mening…!

  2. 123opsjon sier:

    HC er ikke så god som VLA.
    VLA ville aldri latt en liten pike døi snøen rett før Juleaften. Men, VLA har funnet noe i våre små hjerter, nemlig kvasisentimalitet, det ligger for lyttere til dette programmet og NRK1 etter midnatt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s